Fra innlevering til utlevering...

Utskrift

Våre oppdragsgivere er som regel merkeforhandlere og forsikringsselskap, og kundene har derfor som regel ikke noe forhold til oss i slike sammenhenger. Når en skadebil hentes av forsikringsselskapet eller leveres på merkeverkstedet fraktes den til et verksted som driver karroseriarbeid og lakkering med mindre forhandleren er i besittelse av dette selv, noe veldig få forhandlere er.

Bilene taksteres og deles blir bestilt. Det er ofte dette som tar tid. Deler som kan rettes og lakkeres tas i mellomtiden for å spare tid. Når bilen er ferdig fraktes bilen igjen til merkeverkstedet og kunden får beskjed om å hente bilen. Dette er grunnen til at du som kunde sjelden har noe med oss å gjøre dersom det er en forsikringssak. Det er imidlertid en trygghet for deg at forsikringsselskaper og merkeverkstedene velger oss til å få nettopp din bil tilbake i god stad både kosmetisk, mekanisk og sikkerhetsmessig.

Alle våre mekanikkere er sertifiserte, har fagbrev og lang erfaring. Vi er naturligvis et godkjent biloppretter og lakkeringsverksted. Vi har stor kapasitet og grunnet fleksibel arbeidsstokk kan vi sluttføre oppdrag vesentlig raskere enn mange av våre konkurrenter. Dette betyr mindre ventetid for deg som kunde fra skaden er oppstått til den er utbedret.

 

Copyright 2011 Lakkservice AS - Konstruert av Sarpsborg Data AS